Salah har haft en bemærkelsesværdig début sæson for Liverpool

Mohamed Salah forventes at være fuldt egnet inden for tre uger, ifølge den egyptiske FA, der forventer at han er tilgængelig til VM 2018. Tænd en VM i fodbold 2018 fodboldtrøjer, du vil kunne se mere vidunderligt spil.

Salah har haft en bemærkelsesværdig début sæson for Liverpool, der kulminerer på lørdag, når han leder sit hold mod Real Madrid i Champions League finalen. Fans vælger Mohamed Salah trøje trøje vil have dem til sund konkurrence, det er meget vigtigt. Den egyptiske stjerne fodboldspiller Mohamed Salah, der repræsenterer Liverpool, er en hengiven muslim og er rapporteret at have observeret Ramadan indtil i denne weekend.

Salah ramte en 95-minutters straf i det endelige kvalifikationsspil for at sende Egypten til verdensmesterskabet for første gang i 28 år.

blogstats trackingpixel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>